icon175x175

Tripit

Organisere din rejse fra start til slut med alt fra fly- og restaurantbookinger til billeje, vejrudsigter og rutevejledninger. Gratis i PlayiTunes

unnamed

PayBack

Hjælper dig med at holde styr på og skabe overblik over, hvem, der skylder hvem hvad, på turen. Gratis i PlayiTunes

icon175x175 (1)

Icurrencypad

Valutaomregner der også fungerer i offline, så du altid kan finde frem til, hvad ting reelt koster. Gratis i iTunes

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts