Airbnb er på få år blevet et superpopulært alternativ til hoteller, og især i New York er der penge at spare ved at vælge Airbnb fremfor et hotel. Her får du fem tips til fede Airbnbs i New York, væk fra Manhattan.

Husk også at læse vores guide til de ukendte sider af New York

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

1: Ægte brownstone-stemning

Nabolag: Fort Greene, Brooklyn
Pris: 700 kr pr nat
Øjeblikkelig booking: Ja

Hvad: Tykke, marokkanske tæpper, et flygel og masser af designermøbler i en smuk, gammeldags brownstone 15 minutters subwaykørsel fra Manhattan.

Læs mere og book her

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

2: Artist’s loft

Nabolag: Bushwick, Brooklyn
Pris: 644 kr pr nat
Øjeblikkelig booking: Nej

Hvad: En festbuffet af farver, ting og sager og kunst alle vegne i det 140 kvadratmeter store loft, 12 minutters subwaytur fra Manhattan.

Læs mere og book her

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

3: Sov i en nedlagt kirke

Nabolag: Williamsburg, Brooklyn
Pris: 1.082 kr pr nat
Øjeblikkelig booking: Nej

Hvad: Privat værelse i en 145 år gammel, nu nedlagt kirke, komplet med mosaikvinduer og solidt træværk, to minutters subwaytur fra Manhattan.

Læs mere og book her


4: Bo som en konge i et ægte Mansion

Nabolag: Clinton Hill, Brooklyn
Pris: 1.691 kr pr nat
Øjeblikkelig booking: Nej

Hvad: Kæmpestort mansion, bygget i 1887, hvor det er nemt at føle sig som en royal, ikke mindst på grund af den lækre morgenmad, der er inkluderet i prisen.

Læs mere og book her

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

5: Cool warehouse

Nabolag: East Williamsburg, Brooklyn
Pris: 778 kr pr nat
Øjeblikkelig booking: Nej

Hvad: Ejeren er indretningsarkitekt, hvilket tydeligt kan ses på boligen, der har været med i Elle, Time Out og adskillige andre magasiner på grund af den unikke stil. Der er også en kæmpe tagterrasse og 20 minutters subwaytur fra Manhattan

Læs mere og book her

TIP!

Tjek også Airbnb’s egne udvalgte lejemål i New York her

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts