De 11 fedeste strande du skal besøge

Her er de 11 strande, du skal besøge mindst én gang i livet:

New Providence, Bahamas

Fede strande og god vind finder du i Bahamas

SIME/All Over Press

Caribien har altid været kendt for lækre strande, krystalblåt vand og stærke vinde, der giver kroppen den perfekte afkøling, når du steger i solen. Her på øen New Provence, som er en del af Bahamas, finder du en af de absolut smukkeste strande i verden, nemlig ved Sandals Pier på den nordlige del af øen.

Vidste du, at en alternativ måde at komme til Bahamas på og opleve Caribien er via vandvejen? Der findes utroligt mange slags krydstogter til Caribien. HER har vi samlet en cruise guide, så du kan finde det krydstogt, der passer til dig.

Mcway Cove, Californien

Besøg Californien og oplev Mcway Cove, stranden med vandfaldet

SIME/All Over Press

Ikke alle stande er lige nemme at komme frem til, men stranden i Julia Pfeiffer Burns nationalpark, er en god gåtur værd. Med et 25 meters vandfald, der løber direkte ned i havet, er standen ikke kun lækker for de badene, men også en fornøjelse for naturelskere.

Her er guiden, du skal bruge til at planlægge rejsen til Californien.

Guillermo Beach, Cuba

Rejs til de cubanske strande

SIME/All Over Press

Cayo Guillermo på øen Cayo Coco i Cuba er den perfekte strand til at nyde en stor Cubansk cigar og den medfølgende udsigt.

Porto Katsiki, Grækenland

Verdens smukkeste strand

Alamy/All Over Press

Grækenland er et yndet rejsemål for danske rejsende, men alligevel er der ikke mange, som har oplevet denne perle af en strand. Porto Katsiki finder du på Lefkas, der ligger lige syd for Korfu.

Find flere lækre områder i vores græske rejseguide.

Lampedusa, Italien

SIM-772450

Øen Lampedusa ligger syd for Sicilien, tæt på Tunesien.

Koh Tachai, Thailand

Verdens smukkeste strand

Alamy/All Over Press

Denne strand er indbegrebet af hvide sanddrømme, og er endda forholdsvis ukendt, så den kan nydes uden selskab af  alt for mange andre turister. Stranden er også det erfekte dykker sted, hvis det har interesse, så læs mere her.

North Mal, Maldiverne

Besøg landet med de tusinde strande, Maldiverne

SIME/All Over Press

Maldiverne ligger midt i det Indiske Ocean, og er et sandt paradis af smukke strande og eksklusive hoteller.

Mallorca, Spanien

Rejs til smukke strande i Spanien

SIME/All Over Press

Mallorca er meget mere end bare grisefest – se bare stranden ved Cala sa Nau.

Læs meget mere om ferie på Mallorca.

Maya Bay, Thailand

Stranden kendt fra the Beach

SIME/All Over Press

Efter at have været omdrejningspunktet i filmen “The Beach”, er stranden i Maya Bay blevet uhyrlig populær. Den lille ø syd for Phuket er en nationalpark, hvilket gør, at der ingen hoteller er på øen, så stranden kan nydes uden bebyggelse.

Whitehaven Beach, Australien

Oplev Australiens smukkeste strand

SIME/All Over Press

På øen Whitsunday finder du strandene Whitehaven. Dette er en drøm for en rejsende strandelsker, for ikke nok med at her er lækkert sand og varmt vand, er der så smukt, at du aldrig har lyst til at rejse væk igen.

Zanzibar, Tanzania

Den afrikanske standperle

SIME/All Over Press

Tanzania er oftest kendt for Safariture, men strandene har også meget at byde på.

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts