Femstjernet luksus lige ved St. Stephen’s Green-parken midt i byen. De har tit gode tilbud på værelser, så hold øje med tilbud på Tripadvisor og hotels.com, før du booker.
Conrad Hotel Dublin

Find den her: Earlsfort Terrace.

 

FIND MERE INSPIRATION TIL STEDER AT BO I DUBLIN:

O’Callaghan Mont Clare

Pembroke Townhouse

 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts