Hotellet ligger midt på Times Square, så hvis du vil bo midt det hele i New York, er dette stedet.

Priserne ligger mellem kr. 1300 og kr. 6000 pr. nat.

Casablanca Hotel Morgenmad Casablanca Hotel Suite Casablanca Hotel Værelse Casablanca Hotel lobby

Hotellet ligger på 147 west 43RD, New York, Læs mere www.casablancahotel.com

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts