I New York er det desværre sådan, at hotelkvalitet koster mange penge, så hvis du rejser på budget, er Airbnb en rigtig god mulighed.

Det er det også, hvis du vil opleve byen som en ægte New Yorker. Her er alt fra værelser i bofællesskab til kæmpe luksuslejligheder.

homepage

Book dit hotel med airbnb

Gå på opdagelse på Airbnb

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts