Where2go Annoncemuligheder

Velkommen til Where2go.dk – for os der elsker rejseoplevelser

WHERE2GO er Danmarks store rejseunivers. Her får du som annoncør en unik mulighed for at kommunikere netop dine budskaber ud til de rejselystne danskere – uanset om du har fokus på at sælge korte get aways eller drømmerejsen!

Synlighed 365 dage om året

Når du bruger WHERE2GO i din markedsføring kan du ramme rejselystne danskere på flere måder. Du kan være til stede på nettet på WHERE2GO.DK året rundt og du kan nå dem gennem vores nye rejsemagasin WHERE2GO, der udkommer 4 gange i 2015.

Kontakt os og lad os sammen se på, hvordan du opnår den optimale effekt på dine rejsekampagner – du finder kontaktdata nederst på siden.

Where2go.dk

Endelig kommer der er en hjemmeside, hvor danskerne kan finde et væld af rejseartikler fra både Danmark og den store verden – til brug for inspiration for deres næste ferie. Alt sammen præsenteres visuelt og indbydende – et oplagt sted for dig som annoncør at være synlig over for folk, der aktivt søger inspiration og er i markedet for kommende rejseoplevelser. Du kan vælge mellem forskellige former for annoncering via bannerannoncering, tekstlinks i bunden af artikler, rejsetilbud som er annoncebudskaber udformet som annonceartikler og deciderede ejerskab på ét eller flere redaktionelle områder på WHERE2GO.DK.

Kontakt Jeppe Alken og find en løsning der matcher jeres ønsker.

Rejsemagasinet Where2go 

Rejsemagasinet WHERE2GO er på 84-100 sider og udkommer 4 gange i 2015. Magasinet bliver distribueret gratis sammen med FEMINA, BILLEDBLADET og SØNDAG i ca. 130.000 eksemplarer og med et forventet læsertal på mere end 350.000 personer pr. udgave.
For dig som annoncør betyder det, at du har sikkerhed for at distributionen er på plads og at du når ud til en stor og attraktiv målgruppe – nemlig kvinder i alderen 35-59 år. Med andre ord indtager rejsemagasinet WHERE2GO pladsen som Danmarks mest læste rejsemagasin.

I 2015 udkommer WHERE2GO følgende datoer:

Nr. 1: 12. marts 2015

Nr. 2: 10. august 2015

Nr. 3: 28. september 2015

Nr. 4: 29. december 2015

Kontaktinformation

Er din nysgerrighed vakt og vil du drøfte dine muligheder så tag fat i os.

Rejsemagasinet WHERE2GO
Frederik Eisig
Key Account Manager
41 99 61 05

WHERE2GO.DK
Jeppe Alken
Key Account Manager
21 73 29 26

Eller skriv til os på sales@where2go.dk

Hvem står bag?

Aller Media, som er Danmarks førende udgiver af magasiner og ugeblade står bag WHERE2GO. Vi har mere end 140 års erfaring med at producere og distribuere magasiner og ugeblade til en bred vifte af forskellige målgrupper. Hver eneste uge har flere end 3 mio. danskere ét af vores produkter mellem hænderne og vi når ud til 72 % af de danske kvinder. Aller Media er endvidere blandt de 7 største udgivere af hjemmesider i Danmark, med mere end 1.7 mio. brugere om måneden. For yderligere information om Aller Media klik her.