St. Finbarre's Cathedral, Cork - All Over Press

Miniguide til Cork

Cork er Irlands næststørste by og et sandt mekka for dig, der holder af god mad, kultur og smukke naturoplevelser. Du finder det hele på den irske syd...
Thailand

Miniguide til THAILAND

Rundt om Thailand er der mange øer, som alle flittigt bruges af turister og det er muligt at finde små ferieparadiser, som kan være en god base for en afslappende ferie med familien, eller for de, der rejser alene, eller for parrene.
Guide til Istanbul

Byguide: Istanbul

Rejs til Istanbul. Tyrkiets hovedstad er limen mellem Asien og Europa. Her er det bedste fra Europa mikser det med Mellemøstens krydrede og farverige kultur
Guide til storbyferie i Oslo

Byguide: Oslo

Norges hovedstad er Europas hurtigst voksende by, og har de seneste år oplevet en rivende udvikling med en helt ny skyline kaldet Barcode, i kvarteret omkring den smukke Operaen. Og bare få minutter fra centrum ligger smukke naturperler på rad og række.
Mama Shelter, Istanbul

SPIS I ISTANBUL: Mamma Shelter

Mama Shelters formidable tagterrasse ligger så højt, at Istanbuls gadestøj fortaber sig. Herfra kan man se til den historiske halvø, den belyste højbro over Bosporus og ude i tågedisen få øje på Prinseøerne.
Tyrkisk te

SPIS I ISTANBUL: Cookland serhadoglu

Det er ikke smukt indrettet, men deres pide og lahmachun er geniale og så ligger det ikke så langt fra Den Store Basar, men er på ingen måde en turistfælde – det er her, de lokale stopper på indkøbsturen.