Det var efter sigende en gammel dranker, der i sin tid berigede Dublin med sin henrivende eksistens. Hans næse havde samme tekstur som en citron (og han har sikkert været gul i huden af druk) – deraf navnet. Han var så vellidt, at han fik en pub opkaldt efter sig.

 

Find den her: Stephen Street Lower, eller på www.thehairylemon.ie

 

Find mere inspiration til Dublins pubber:

O’Neills Bar & Restaurant

The swan bar 

O’Donoghues Bar

 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts