Klassisk pub med livemusik hver aften, spillet af dygtige irske folkemusikere i alle aldre.

 

Find den her: 15 Merrion Row, eller på www.odonoghues.ie

 

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS PUBBER:

The Hairy Lemon 

O’Neills Bar & Restaurant

The swan bar 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts