Beviset på, at man godt kan bygge en pub i flere etager og samtidig have det hyggeligt. Her finder du også klassiske, irske retter og fish’n chips.

Find den her: 2 Suffolk Street, eller på www.oneillsbar.com

 

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS PUBBER:

The Hairy Lemon 

The swan bar 

O’Donoghues Bar

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts