En af byens ældste og smukkeste pubber, hvor du ikke alene kan nyde en frisktappet Guinness, men også kan beundre det smukke, viktorianske interiør. Ejeren er en tidligere rugbyspiller, der er meget berømt i Irland.

 

Find den her: 58 York Street, eller på www.facebook.com/pages/The-Swan-Bar/

 

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS PUBBER:

The Hairy Lemon 

O’Neills Bar & Restaurant

O’Donoghues Bar

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts