Teknologien er gennem årene blevet en fast følgesvend for de fleste af os danskere. Vi har den ofte i en arms rækkevidde, uanset hvor vi begiver os hen. Men hvor meget ved vi egentlig om den? Hvilken effekt har den på vores hverdag og hvilken indflydelse har den på vores samfund? Hvis vi skal være helt ærlige, så er der en masse ting, som vi ikke vidste om vores favorit gadgets. Her gemmer der sig meget, som vi kan lære.

Vidste du, at der er mere end 1 milliard mobilabonnementer i Kina, eller at 4 milliarder mennesker på jorden ejer en smartphone?  

Mange tager måske mobiltelefonen som en simpel gadget, men der gemmer sig meget mere i lommen, end man skulle tro. Kameraet på din telefon har været gennem en lang rejse fra begyndelsen, til det smukke billede du tog af solnedgangen i Sydney eller af Eiffeltårnet i Paris.

Engang var mobiltelefonen mere holdbar og modstandsdygtig end nutidens højteknologiske smartphone. Vi kender alle risikoen ved at være optaget af et smukt scenarie, når vi rejser. Man kunne komme til at tabe sin dyrebare smartphone på en stenet landevej for så at ødelægge dets udseende med ridser. Selve Apple har foreslået, at man køber sig et iPhone 7 Cover, så man ikke ødelægger ferien og chancen for at se den perfekte solnedgang.

Svarene på disse spørgsmål kan du finde i vores infografik “Sjove facts om mobiltelefoner”.

Mobil facts

(Kilde: MyTrendyPhone)

About The Author

Related Posts