Det lille land Bhutan, der ligger midt i Himalaya planlægger at blive det første land i verden, som gennemfører en total omstilling til økologi i landbruget. De er i gang med at forbyde salg af pesticider og herbicider for i stedet udelukkende at anvende egenproduceret dyre- og plantegødning.

I en verden på jagt efter nye ideer er Bhutan imidlertid allerede blevet fremhævet som et mønstereksempel på bæredygtig udvikling. Mere end 95 procent af befolkningen har rent vand og el, 80 procent af landet er dækket af skov, og landet er – til manges misundelse – CO2-neutralt og har høj fødevaresikkerhed.

Her er 8 fantastiske steder at rejse grønt og godt

Kilde: information.dk

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts