Her får du en lille “lomme”guide til Nordvietnam, som du kan studere før din afrejse.

Af Jesper Nybo/redigering WHERE2GO

Der findes ingen direkte fly fra Danmark til Hanoi (og Vietnam i det hele taget). Det er hurtigt og billigt, og du ankommer direkte til Hanoi.

Læs om Rejsen til Hanoi

Priser fra ca. 4.500 kr. retur, hvis du er heldig. Alternativt må man via en anden asiatisk lufthavn, f.eks. Bangkok.

GODT TIDSPUNKT FOR REJSEN

Bedste rejsetidspunkt er forår, sensommer og efterår. Bemærk dog, at sommermånederne kan blive hede og fugtige, ligesom nogen vind kan forekomme i efteråret.

Vintermånederne kan blive kølige i Nordvietnam.

Rejs til Hanoi

BO GODT

Vietnam er et rørende billigt land for turister. Hotelstandarden i Hanoi er udmærket. Det samme gælder for de mange hotelbåde, som sejler i Ha Long-bugten. Ude på landet er det en noget anden sag. Regn med ca. 400 kr. for et godt turisthotel i Hanoi.

Ligegyldig hvor meget mad, man spiser, vil det næppe kunne mærkes på budgettet. I Hanoi findes der et væld af lækre restauranter, indrettet charmerende og stilfuldt og med kvalitetsmad.

Bo på Halong bugten

Bo i lækre omgivelser og med god udsigt i Ha Long-bugten. – REX/All Over Press

GOD SIKKERHED

Det er generelt sikkert at færdes i Vietnam. Kriminaliteten er lav, men vær dog altid opmærksom på, at der kan være lommetyve i de små gyder og på markederne.

Forhør dig hos læge eller anden ekspert vedr. vaccinationer. Husk at oplyse, hvorvidt rejsen alene går til Hanoi og Ha Long, eller om turen også omfatter det landlige nord.

Mange danske rejseselskaber tilbyder færdigpakkede rejser til de i artiklen nævnte områder. Det er også ret enkelt selv at sammensætte sin rejse.

Oplev gadelivet i Hanoi

Travle gader i Hanoi – 4Corners/All Over Press

About The Author

Related Posts