Blandt de 400.00 besøgende, der årligt gæster Denali Naturpark og Reservat i Alaska, håber de fleste nok på at spotte et par af parkens vilde bjørne, samt Nordamerikas højest bjerg, Mount McKinley.

En gruppe rejsende og den Ranger, der fulgte dem, fik dog set mere, end de havde regnet med, da en fuldvoksen grizzlybjørn gav sig til at rulle hele vejen ned af en nærliggende bjergskråning.

Denali Naturpark byder på 24.585 km² vildtreservat dækket af nåleskov og gletchere, samt store bestande af blandt andet rensdyr, amerikanske sortbjørne og grizzlybjørne.

At en af sidstnævnte skulle foretrække at trille fremfor at gå, kendte man dog intet til i parken, og på et tidpunkt i videoen siger Rangeren da også, at han i sin tid i parken aldrig har set lignende.

Vil du have mere natur, der undrer og overrasker? Se også de 15 billeder, der beviser, at Norge er magisk – sådan rigtigt.

Denali Nationalpark, Alaska - Giphy.com

Giphy.com

MERE FRA WHERE2GO:

Kan du gætte hvilket land, der lige nu er det sikreste at rejse til? Find ud af svaret, og mere om landet, her.

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts