Køb rejsen nu

Fakta om rejsen

Washington og New York

Glæd jer til:

  • Historiske vingesus i USA’s hovedstad, Washington D.C.
  • Georgetown, idyllisk og trendy bydel i Washington D.C.
  • Smukke parker og imponerende museer
  • Manhattan, Central Park og Frihedsgudinden i New York
  • Trendy butikker og shopping i særklasse

9 dage, fra 14.000 kr.

Historiske Washington og pulserende New York

Dag 1–3: Washington D.C., USAs hovedstad

Alamy

All Over Press

USA’s forbundshovedstad Washington D.C., byder på spændende og kulturelle oplevelser, monumenter og historiske bygninger.

Her er grønt og luftigt, gaderne er brede og næsten alt ligger inden for en radius, som I nemt og bekvemt kan overkomme til fods: Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial og National Mall er blot begyndelsen.

SIME

All Over Press

Museer i verdensklasse i Washington D.C., USA

Det er også her I finder et stort udbud af museer i verdensklasse. National Air & Space Museum, hvor bl.a. sten fra månen udstilles.

National Gallery of Art og Smithsonian, som rummer mange forskellige samlinger, er nok de mest kendte, men her er noget for alle historie interesserede!

Gallerier, Georgetown og Michelin-stjerner
Hvis kunst er jeres passion, er Washington D.C. det helt rigtige sted, med mange gallerier at tage i nærmere øjesyn – især i universitetsbydelen, Georgetown.

Kulinarisk er Washington D.C. det tætteste I kommer på Paris, når I er i USA; byens restauranter kan i hvert fald prale af adskillige Michelin-stjerner.

Jeres centralt beliggende hotel danner base for jeres tre nætters ophold i magthavernes centrum.

Dag 4-9 New York – The Apple

I skal nu rejse fra Washington D.C. til New York. Her tager I Amtrak toget til kosmopolitternes jungle nordpå. Det er nemt, hurtigt og behageligt. Turen tager blot et par timer, og I ankommer midt i Manhattans storbymylder til Grand Central Station.

Til fods, med taxa eller subway i New York

Med metrokort og måske et CityPASS er I klar til at indtage New York. I kan tage subwayen stort set alle steder hen, men hop alligevel i et par sko, der er til at trave rundt i (husk plaster) og kombiner med en taxa indimellem.

Der er nok at se på i New York. Rockefeller Center, Empire State Building, Ground Zero, Harlem, Central Park og alt det kulturelle på MoMa (Museum of ModernArt), Metropolitan, Guggenheim og flere.

 

Madison Avenue, Upper East Side er et fedt sted at shoppe eller ose i butikkerne - Alamy/All Over Press

Madison Avenue, Upper East Side er et fedt sted at shoppe eller ose i butikkerne – Alamy/All Over Press

 

New York = Shopping, spisning og outlet
Skal I shoppe? Så kig nærmere på områderne Columbus Circle, Broadway Upper West og glem ikke SoHo og Meatpack district, de trendy områder sydpå mod downtown med masser af skønne butikker, gallerier, cafeer og super hyggelig atmosfære.

Endelig er der Woodbury Outlet, en times kørsel fra Manhattan. 220 butikker med alle de kendte designere til forrygende gode priser.

Turen udbydes i samarbejde med:

 

NYHAVN_LOGO-2010-Sort

 

 

 

Køb rejsen nu

About The Author

Related Posts