Botanisk Have i Aarhus og København er muligvis det smukkeste sted at se efteråret ankomme.

37 ting du kan lave i Danmark i efterårsferien

Det er nu, du skal ud og høste skovens frugter, for både agern, bog og kastanjer er lige til at samle ind og bruge i den ene fantastiske juledekoration efter den anden. Selv hvis du ikke er 'ler og kalenderlys'-typen, kan du stadig bruge de fine sager, du samler - læs om 37 ting, du kan lave i Danmark i efterårsferien.
Østers i Nice. Foto: Alamy / AOP

Sviptur til Nice: 10 steder på budget

Når du alligevel er i Nice, så skal du næsten købe noget af den berømte olivenolie Nicolas Alziari med hjem. Udover at være i overordentlig god kvalitet er selve dåsen med olivenolien også ganske dekorativ. Vi har samlet 10 steder i Nice til dig, der vil opleve det bedste af den franske riviera (uden at blive ruineret...).
Krydstogter findes der mange af, men hfindes der et for dig? Se spørgsmålene, du bør stille dig selv, inden du booker et krydstogt, og find ud af, hvilken slags krydstogt, der er som skabt for dig.

Hvilken krydstogttype er du? Find DIT krydstogt

Er tanken om at ligge på dækket med en strawberry daquiri din idé om en perfekt ferie, så vil det være surt at skulle hente pungen, hver gang du bliver tørstig. Skal dit krydstogt være All Inclusive eller ej? Og med eller uden drikkevarer? Du skal foretage mange valg, før du booker dit krydstogt.