Hvis du tror, irsk mad kun er kartofler og lammestuvning, så tro om igen. På Fab Food Trails gåture får du et fascinerende indblik i irsk gastronomi og en masse lækre smagsprøver og historie om Dublin og Irland.

FOOD WALK, Farmersmarket

Find den her: 44 Oakley Road Ranelagh, Dublin, eller på www.fabfoodtrails.ie

 

FIND MERE INSPIRATION TIL OPLEVELSER I DUBLIN:

Cliffs of Moher

Trinity College Old Library

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts