Hvorfor ikke opleve København fra en af byens smukkeste sider – oppefra og ned?

Guide til steder i København der løfter dig op

Hvor skal du gå hen, hvis du gerne vil opleve København fra en anden vinkel – læs med her og oplev København på ny.

Her er Den Fulde Guide Til København og alle Seværdighederne.

Spis i tårnet på Christiansborg

Vi ved, at politikerne spiser i Snapstinget, men hvor skal DU spise, når du gæster Folketinget? I Tårnets gamle pulterkammer, naturligvis! Her åbnede i 2014 en lækker restaurant, hvor du kan spise omgivet af gamle statuer og buster fra Christiansborg, og udsigten? Den er en af Københavns absolut bedste, og overser Den Kongelige Biblioteks .

Tårnet på Christiansborg er Københavns højeste, og du kan også fortsætte videre op med elevatoren, til du kommer til toppen. Turen er gratis, og herfra har du et perfekt vue udover Københavns tage – på en dag med klar vejr kan du sågar se helt til Sverige!

Læs mere om Christiansborgs Tårn og restauranten, som ligger her, på www.taarnet.dk

I restauranten, som er åbnet i Tårnet på Christiansborg, finder du Københavns måske smukkeste udsigt. Tårnet er Københavns højeste.

Fra Tårnets restaurant er der blandt andet udkig til Det Kongelige Biblioteks Have, imens du et stop længere oppe med elevatoren har udsigt over Christiansborgs Slotsplads og hele indre København. Foto: David Kahr

Bo på Bella Sky

Hotellet er med sine 23 etager og grafiske form en oplevelse for enhver, der tjekker ind. Her finder du værelser, som er moderne designet, og med hele tre restauranter er der rigeligt med alternativer til roomservicen. Du kan også snuppe en drink i The Sky Bar, som ligger placeret i toppen af bygningen.

Læs mere på www.bellaskycomwell.dk

Bella sky fra toppen

Bella sky på Amager – Alamy/All Over Press

Spis Sushi på Tivoli Hotel

Vil du gerne nyde din aftensmad med lidt afstand til byens larm og trængsel? Sticks’n’sushi på Tivoli Hotel er en oplagt mulighed. Her kan du spise sushi med udsigt over den sydlige del af byen, og om sommeren kan du få den serveret på hotellets skønne tagterrasse.

Her er 16 Gunde Til at Holde Ferie I København

Læs mere på www.sushi.dk

Spis Sushi på toppen af Tivoli Hotel

Spis Sushi på toppen af Tivoli Hotellet – Alamy/All Over Press

Kig på byen fra to tårne

Har du stadig ikke fået nok af at se København fra oven, så findes der to smukke og historiske tårne, hvor du kan komme helt til tops – Rundetårn i midtbyen og Vor Frelsers Kirketårn på Christianshavn. Her kan du ikke bare nyde en god udsigt, du kan også få en god omgang motion på vej derop.

Læs mere på: www.vorfrelserskirke.dk og www.rundetaarn.dk

Besøg rundetårn

Rundetårn giver et godt overblik over byen – Alamy/All Over Press

Få sjove oplevelser i Tivoli

Drømmer du om noget mere action på din tur, så kan en tur i Tivoli løse det for dig. Flere af forlystelserne, Det Gyldne Tårn, Himmelskibet eller en af rutschebanerne giver med garanti et mageløst kig til tagene over indre by.

Se også de 5 Attraktioner alle SKAL se i København.

Læs mere på www.tivoli.dk

Himmelskibet i Tivoli

Himmelskibet i Tivoli giver sjov og god udsigt – Alamy/All Over Press

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts