Der er mange fordele ved at rejse kun med håndbagage: det er billigere og du slipper for at stå og vente ved bagagebåndet, og faktisk slipper du også for at slæbe en masse tøj med, som du alligevel ikke får brugt.

1.

Start med at pakke i god tid, så du har overblik over, hvad du rent faktisk har brug for. Jo mere stress under pakningen, jo mere overflødigt ryger der i kufferten.

2.

Udnyt pladsen i kufferten. Strømper og undertøj kan med fordel puttes ind i sko, eller bruges som “mørtel” mellem det øvrige tøj.

3.

Vælg et lille udvalg af tøj, der kan kombineres på kryds og tværs og lad være med at pakke i sæt. En cardigan, et tørklæde, to par strømpebukser i hver sin farve, en farverig halskæde eller noget helt femte kan variere dit tøj rigtig meget og fylder kun lidt.

4.

Du behøver ikke tage rent tøj med til hver dag. Shampoo er et glimrende vaskemiddel, og med mindre du skal vaske en uldsweater eller et par jeans, kan du sagtens håndvaske i en hotel-vask og hænge det til tørre på en stol natten over.

5.

Lad den tykke biblioteksbog blive hjemme og vælg en let paperback, du kan lade blive på rejsemålet, når du har læst den færdig. Eller download en e-bog til din iPad, smartphone eller din ebogslæser.

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts