Oplev en middelalderborg på Tenerife

Oplev en middelalderborg på Tenerife – Alamy/All Over Press

En rejse til Tenerife er en oplagt familiedestination

Her får I solskin, god mad, spansk kultur og smuk natur i én fantastik sammenblanding

Skal I på en rejse, der ikke ligge for langt væk fra Danmark, så er den spanske ø et oplagt sted at tage på opdagelse med familien.

Her er tre bud på oplevelser:

CASTILLO SAN MIGUEL

Besøget på den kun 23 år gamle “middelalderborg“ har absolut ingen tilknytning til kanarisk kultur.

Oplev Ikonisk Arkitektur på Tenerife

Men der er ikke desto mindre et virkeligt underholdende show, som familier og venner bliver fuldstændigt opslugt af og deltager aktivt i – bl.a. ved at heppe på deres favoritridder eller opleve andre skøre og morsomme ting.

Find vej: Aldea Blanca, 38620 San Miguel de Abona. www.castillosanmiguel.com

VANDLANDET SIAM PARK

Her er vandlandet, som dine børn vil elske. Der er imponerende vandforlystelser i det gennemførte Siam Park vandland fra 2008. Parken har verdensrekord i den højeste kunstige bølge på hele tre meter, som du oven i købet kan surfe på.

Her er også et imponerende netværk af rutsjebaner og “floder”, der byder på både afslapning og action, og så kan du og familien slappe af på de kunstige strande.

Læs “Turen Går Til” Anbefaler Hoteller på Tenerife

Du kan spare penge til indgangen ved at bestille din billet på nettet.

Find vej: TF-1 motorvej, afkørsel 28 eller 29 ved Playa de las Americas. www.siamparktenerife.com

Vandland for børnene på Tenerife

Vandland for børnene – Alamy/All Over Press

LORO PARQUE

Se en gorilla pille næse eller delfiner og spækhuggere lave cirkusnumre.

Læs “Turen går til” anbefaler mad på Tenerife

Dyreparken Loro Parque har alt fra papegøjer til pingviner og desuden en af verdens sidste hvide tigre. Parken blev grundlagt i 1972 som papegøjepark, og der er stadig mange farverige og højtskræppende papegøjer, loros blandt mange andre dyr, der vil begejstre både voksne og børn.

Find vej: Avenida Loro Parque, 38400 Puerto de La Cruz. Kør efter skiltene, uanset hvor du er på øen. www.loroparque.com

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts

One Response

  1. Hanne J.

    Rigtige gode bu på aktiviteter på Tenerife, jeg (og børnene) er også begejstret for både Siam Park og Loro Parque. Det er ret imponerende at se de store spækhuggere!

    Skulle man nævne en ‘must see’ aktivitet mere, så må det være vulkanen Teide, og så skal man huske at få tilladelse til at gå helt op på toppen på forhånd.

    http://www.tenerife-guide.dk/vulkanen-teide/