Caferejse i New Yorks Bushwick

Kaffepause i Bushwick – Alamy/ All Over Press

Her er lækre små spisesteder.

Fede vintagebutikker og masser af lokale designere.

Bydelen Bushwick i Brooklyn er på få år blevet et af de hippeste steder i New York.

Her er der noget for enhver!

Rejs til New York’s Bushwick

Af Kirsten Brogaard Pedersen

Bushwick er en del af bydelen Brooklyn i New York og er geografisk placeret ved siden af det trendy Williamsburg. Williamsburg brillerer ved at være hjemsted for mange smarte butikker, restauranter og gå-ud-steder, men her er priserne også stigende.

Det nyder det gamle arbejderkvarter Bushwick godt af, for her er alt endnu så råt, at priserne er fornuftige.

Den originale ånd er stadig intakt med mange nationaliteter, der bor side om side, og det tiltrækker kreative folk og turister.

Bushwick er de seneste år blomstret op og du vil opleve, at her er en bydel, hvor du kan få stillet alle dine behov – her er hyggelige caféer, lækre restauranter og gode butikker.

Møbelforretning i Bushwick, New York

Opplev stemningen i Bushwick – Alamy/All Over Press

Her skal du drikke kaffe

Du kan nemt komme til at traske gaderne tynde på en tur i Bushwick. Nabolaget er stadig i fremvækst, så det kan indimellem føles, som om der er langt mellem de gode steder. Det er her, kaffepausen kommer ind i billedet.

Bushwick har flere gode steder at byde på, både hvis du trænger til et hvil, og hvis du vil have en coffee to go.

FORTIDEN OG FREMTIDEN MØDES

Varity Café

Hvis du gerne vil have en fornemmelse af, hvilken transformation Bushwick har gennemgået de seneste år, så skal du sætte dig ved vinduet i Variety Café.

Imens klientellet i caféen hovedsagelig er unge studerende, så er folk på gaden og de omkringliggende butikker mere af den gamle skole. Omkring den trendy café ligger nemlig mexicanske restauranter, små deli’er, pizzeriaer og supermarkeder, hvilket vidner om, at det er arbejdere og mexicanske emigranter, der har præget området indtil nu.

Adresse: Variety Café. 183 Wyckoff Ave. Stop: Dekalb St.

Find alle de fedeste Spisesteder og Shoppingmuligheder i Bushwick

Her skal du shoppe sjove ting

De seneste år har flere lokale designere åbnet mindre butikker i Bushwick og gjort det muligt at købe ting og tøj lavet i New York.

PLAYBOY OG PRINT

Mary Meyer/Friends Vintage

Butikken, der ligger i kælderetagen, er delt i to. Den ene side er dedikeret til designeren Mary Meyers egne designs, mens den anden er fyldt med vintageting og tøj fra brandet Friends Vintage. Mixet giver en sjov blanding af cool print og fede smykker, side om side med gamle Playboy blade og solbriller fra 80’erne.

Adresse: Mary Meyer/Friends Vintage. 56 Bogart St. Stop: Morgan Ave.

Shopping i den Hippe del af New York

Kirsten Brogaard Pedersen

GAVER OG GØR-DET-SELV

Better Than Jam

Her er det perfekte sted at finde gaver til venner, familie eller dig selv. Her er et imponerende udvalg af smykker, smukke øreringe, keramik, kunst, tøj, tørklæder. Alt sammen designet af lokale up- coming newyorker-designere.

Læs også Sund og aktiv ferie i New York

Er du mere til at lave tingene selv, så er der masser af materialer at få. Du kan for eksempel få et kit til at lave din egen læbepomade.

Adresse: Better Than Jam. 123 Knickerbocker Ave. Stop: Morgan Ave

About The Author

Related Posts