Hvis du indimellem befinder dig på Instagram, er du måske stødt på en billedserie kaldet #FollowMeTo.

Den russiske fotograf Murad Osmann og hans kæreste Natalia Zakharova startede hashtagget på deres jordomrejse sammen, og knipsede løs på berømte steder ud fra et originalt og romantisk koncept:

Murad, som fotograferer, holder Natalia i hånden, som hun med ryggen til kameraet ’fører’ ham mod nye og spændende destinationer.

Billederne fra blandt andet USA, England, Brasilien, Spanien, Frankrig, Jordan, Georgien, Kina og Indien er fantastisk smukke, og hver gang en serie fra en ny verdensdel uploades, får vi lyst til at smide alt, vi har i hænderne, og joine deres eventyr.

Noget, som virkelig tilføjer en spektakulær, ekstra dimension til billederne er, at Natalia på de seneste billeder fra Indien er iført både traditionel og moderne indisk beklædning – selv smykkerne og frisurerne er spot on og helt fantastiske.

Se flere af parrets billeder fra hele verden her.

Forrige måned blev globetrotter-parret gift i Moskva, og på den efterfølgende dobbelte bryllupsrejse-destination blev der, heldigvis, lige nøjagtigt tid til at tage en række af de nu ikoniske rejsebilleder.

Først lagde Murad, Natalia og kameraet vejen forbi Las Vegas, for hvor ellers? Og herfra gik turen til Maldivernes bounty-strande sydvest for Indien.

 

Se nu lige det turkisblå hav! Og den himmel! Og den romantiske posering! Vi er SÅ TÆT på at bestille en rejse til Madiverne med det samme. Murad og Natalia – savner I et tredje hjul?
Det er meget muligt, at parret har fundet inspiration til bryllupsrejsen i vores artikel om De 11 fedeste strande i verden.

Du kan se alle Murad Osmanns billeder på Instagram – og det anbefaler vi, at du gør.

About The Author

Karna Bunk

Related Posts