I jagten på romantiske verdenshjørner udmærker de kongelige sig, og efterfølgende de store, pompøse ceremonier, er det her, de trækker sig tilbage til for at nyde de royale hvedebrødsdage.

Kom med på et kig indenfor og se, hvad de kongelige vægter højest, når de tager på bryllupsrejse.

2015: Prins Carl Philip og Prinsesse Sofia – Fiji

NO CREDIT - Laucala island resort

Da brylluppet i Stockholm var overstået i juni i år, drog den svenske kongesøn Carl Philip og hans nye kone, reality-deltager og professionel prinsesse Sofia Hellqvist, til Fiji for at flade ud i tre uger. Fiji ligger i Stillehavet, og består af 9 større øer og 300 mindre øer beklædt med hvide sandstrande og eksklusive resorts så langt øjet rækker.

Det nygifte par valgte en ørigets mindre øer, Laucala, der er berømt for sine luksuriøse, private omgivelser. Og Carl Philip må i sandhed have taget en stor bid af apanagen for at kunne forkæle sin hustru med et sådant ophold, for en enkelt overnatning på øens resort koster omtrent 40.000 kroner.

Laucala Island Resort E-PRESS PHOTO.COM / All Over Press

Laucala Island Resort E-PRESS PHOTO.COM / All Over Press

Planlægger du en bryllupsrejse, der matcher det svenske Prinsepars? Så se mere på øens hjemmeside: www.laucala.com

2013: Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill: Seychellerne

North-Island.com

North-island.com

Ligesom mange kendte par før dem valgte Madeline og Chris O’Neill at feriere i østaten Seychellerne i det Indiske Ocean på North Island, der kun er tilgængelig via helikopter. Her boede de på øens eneste resort, som er kåret til at være det dyreste i verden, og tilbragte hvedebrødsdagene med lange gåture på stranden.

Ifølge den svenske avis, Expressen, havde Chris o’Neill planlagt bryllupsrejsen som en overraskelse for Madeleine, der ikke vidste, at hun skulle bo i en 500 kvadratmeter stor luksusvilla på stranden til små 52.000 kr. pr. nat i de to uger, bryllupsferien varede. Men hun blev nok ikke skuffet. Og måske skulle Chris O’Neill ikke kigge langt efter inspiration til destinationen – allerede i 2011 valgte et andet royalt par at afholde bryllupsrejsen på ikke bare samme ø, men i samme villa.

2011: Prins William og Hertuginde Kate – Seychellerne

North-island.com

North-island.com

Da William og Kate slog de kongelige klæder sammen, gav det anledning til megen spekulation omkring, hvor bryllupsrejsen skulle gå til.  De surt opsparede 10 feriedage blev tilbragt på den eksklusive kendis-ø North Island i Seychellerne, der efterhånden er overrendt af kongelige brudepar. Hvis du har læst afsnittet ovenover, ved du også, at det ikke ligefrem er billigt at opholde sig her, men til gengæld får du så en privat villa på stranden udstyret med privat butler, have og terrasse med ferskvandspool og yogapavillon. Hvad mere mangler man så?

Og på trods af den store popularitet blandt verdens mest celebre brudepar, som gjorde destinationen nem at gætte, var det var ikke noget problem at få privatliv. De medbragte sikkerhedsfolk arrangerede simpelthen, at to look-a-likes padlede rundt om øen i kajak dagen lang, så paparazzierne jagtede det forkerte par. På øens hjemmeside, kan du se mere af den overdådige luksus, som både de svenske og britiske kongelige omgiver sig med, når de tager på bryllupsrejse.

Er du slet ikke træt af at kigge på smukke bryllupsrejsedestinationer? Her kan du se de fantastiske billeder fra det ikoniske Instagram-par #FollowMeTo’s bryllupsrejse i år.

2010: Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel –Bora Bora

Alamy / All Over Press

Alamy / All Over Press

Da Victoria giftede sig med sin fitnesstræner skulle man måske tro, at bryllupsrejsen ville være af den aktive slags, men der var dømt strandferie for alle pengene, da brudeparret lånte en jet af millionærven og strøg til Tahiti i Fransk Polynesien i Stillehavet. Her gik de direkte ombord på endnu en låner, denne gang en luksusyacht, og sejlede til den noget mindre ø, Bora Bora.

Parret tilbragte ti dage på øen, før de angiveligt sejlede omkring USA og Brasilien på vejen hjem til Sverige. Lækker omvej.

Du behøver selvfølgelig ikke låne din vens luksusyacht for at komme på ferie på havet. WHERE2GO har lavet en guide, der gør det overskueligt at finde et krydstogt, der passer til dig.

2008: Prins Joachim og Prinsesse Marie – Canada

Corbis / All Over Press

Corbis / All Over Press

Hvem kunne have vidst, at Marie og Joachim var sådan et par naturelskere? Om ikke andet så tilbragte de deres hvedebrødsdage i den canadiske vildmark, dog på et luksushotellet Clayoquot Wilderness Resort, som kun kan nås med vandflyver fra Vancouver.

Måske var parret trætte af at blive vækket af grizzlybjørnens brøl om morgenen, for allerede efter fire dage drog de videre til storbyen Montréal, hvor den resterende del af ferien blev tilbagelagt.

Corbis / All Over Press

Corbis / All Over Press

Vil du også gerne prøve at bo i den canadiske vildmark, men samtidig opretholde en hvis levestandard? Så se mere om hotellet, Joachim og Marie boede på, her.

2004: Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary – Kenya

Corbis / All Over Press

Corbis / All Over Press

Ligesom Madeleines mand, planlagde vores egen Kronprins bryllupsrejsen i detaljer uden sin bruds vidende. Til et interview i Jyllands-Posten fortalte Frederik, at det var vigtigt for ham, at de to ville kunne være helt alene, og det kunne man, ifølge hans vurdering, kun være i Afrika, Antarktis eller Grønland. Valget faldt således på Kenya, hvor parret lånte et gods af ven, som de opholdt sig på i hele 24 dage.

Sådan en ven ville vi også gerne have.

Godset ligger i masaiernes land på et plateau med panoramaudsigt over Great Rift Valley, og har de 2.500 meter høje, regnskovsbeklædte bjerge i baggrunden. Herfra har der været rig mulighed for uforstyrret at kunne tage på udflugter, og Frederik og Mary, som jo er nogle aktive typer, fortalte også efterfølgende, at de på bryllupsrejsen var på flere slags safari både til hest og til fods. Rygterne siger, at de sågar besteg Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

2002: Kong Willem-Alexander og Dronning Maxima – Schweiz

Alamy / All over Press

Alamy / All over Press

Det mest sporty blandt de royale brudepar må være det hollandske, som valgte at tage til skisportsområdet St. Moritz i de schweiziske alper på deres bryllupsrejse.

Løjperne i St. Moritz er flittigt besøgt af andre kendte såsom Robbie Williams og Madonna, men ingen af dem fik lov at låne et slot af onklen, som det var tilfældet for Kong Willem-Alexander og Dronning Maxima.

2001: Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit – New York

Ingen vidste, at det norske kronprinsepar var sådan nogle lurendrejere, indtil skibet, der skulle fragte dem på skandinavisk bryllupsrejse, ankom til Københavns Havn – uden brudepar. De to nygifte spilopmagere var stået af undervejs og have i stedet taget turen til Manhattan i New York, hvor de tilbragte første del af deres bryllupsrejse.

Efter at være blevet spottet af paparazzoen på en fortovscafé, valgte parret dog af relokalisere til Gurney’s Inn – et luksus spa-resort på stranden i The Hamptons i staten New York.

FilipWolak / Gurneysmontauk.com

FilipWolak / Gurneysmontauk.com

Gurneysmontauk.com

Gurneysmontauk.com

About The Author

Karna Bunk

Related Posts