Stormagasin med alt hvad shoppe-hjertet kan begære af tøj, tasker, parfume og interiør. Det ligger ligger midt på Grafton Street, som er Dublins store shoppe-gade, og hvor der altid er masser af liv og live-musik.

Brown Thomas

Find den her: Grafton Street 88, eller på www.brownthomas.com

 

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS SHOPPESTEDER:

Fallon & Byrne

Powerscourt Centre

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts