Er du et madøre, kan du ikke besøge Dublin uden også at besøge Fallon & Byrne. Her er både delikatesse-supermarked, vinhandel og restaurant, og hvis du vil have en spiselig souvenir med hjem, er dette stedet.

fallon & byrne dublin

Find den her: 11 Exchequer Street, eller på www.fallonandbyrne.com

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS SHOPPESTEDER:

Powerscourt Centre

Brown Thomas

 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts