Et meget smukt shoppingcenter i det, der engang var en rig families vinterresidens. I dag er det dedikeret til butikker med håndværk og design, så hvis du vil have unikke gaver med hjem til dig selv eller familien, er dette stedet. Cafeen The Pepper Pot er også et besøg værd – deres hjemmebagte bagels er vidunderlige.

 

Find den her: 59 South William Street, eller på www.powerscourtcentre.ie

 

FIND MERE INSPIRATION TIL DUBLINS SHOPPESTEDER:

Fallon & Byrne

Brown Thomas

 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts