Her laver de al mad af lokale, økologiske grønsager og kød fra dyr, der har haft et godt liv. Stor buffet hver dag, masser af kager, god kaffe og et dejligt sted at sidde og kigge på mennesker.

THE FUMBALLY

Oplev den hyggelige indretning, og stemning på THE FUMBALLY i Dublin

THE FUMBALLY

 

Find den her: Fumbally Lane, Dublin 8, Irland eller www.thefumbally.ie

 

FIND MERE INSPIRATION TIL STEDER AT SPISE I DUBLIN:

The Widning Stair

The Cake Cafe

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts