Et gammeldags hotel med gulvtæpper og kæmpestore, bløde senge. God beliggenhed og value for money, og meget sødt personale.

 

Find den her: 1-4 Merrion Street Lower, eller på www.montclarehotel.ie

 

Find mere inspiration til steder at bo i Dublin:

Pembroke Townhouse

Conrad Dublin

 

 

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts