Yoga midt på Times Square, New York

Atlantide Phototravel/Corbis

Leder du efter en aktiv rejse til New York?

Oplev New York, imens du kommer i form!

Det er nemt, sjovt og den perfekte måde at se det “rigtige” New York.

Sådan kombinerer du din ferie i New York med motion.

Newyorkerne stiller høje krav – til deres by og til de ting, de spiser, drikker, køber og interesserer sig for. Men de allerhøjeste krav stiller de til sig selv og derfor holder de sig i god form – det samme kan du, imens du nyder byens liv. 

New York en byen, hvor alt kan lade sig gøre, og du kan gå, løbe og cykle rundt. Når det handler om at dyrke motion, er der frit valg på alle hylder, det gælder også når du er på ferie i New york:

Sådan bruger du byen

Det vrimler med parker i New York og her dyrker de lokale sport – de spiller alt fra baseball til fodbold, og det samme kan du og dine rejsefælder gøre.

Du kan også løbe en tur eller dyrke yoga.

Er du til yoga, så kan du mange steder møde op i et tilfældigt center og betale dig fra en enkelt times træning.

Her er guiden til din Yogaferie.

Vil du hellere være udenfor og skal der være tempo på, så søg mod pladsen foran World Financial Center – her kommer mange personlige trænere med deres kunder, fordi der er mulighed for at løb rundt, op og ned ad trapperne, hoppe over små bænkene eller lave armbøjningerne op ad dem –brug fantasien og de remedier, der er.

Sådan løber du

Er du træt af at traske rundt i byen, så tag til Corney Island, her kan du løbe en lang tur på den kilometerlange broadway, der strækker sig mellem Corney Island og Brighton Beach.

Du kan også tage den klassiske løbetur i Central Park og opleve en Newyorker helt tæt på, når der trænes.

Bliv aktiv på din ferie med en løbetur i Central Park

Matthieu Colin/Hemis/Corbis

Sådan cykler du

New York vil gerne være en cykel-venlig by og har derfor efterhånden en del cykelstier på Manhattan og især i Brooklyn. Byen har samtidig opstillet City Bikes, bycykler, der er opstillet i standere.

Kan du ikke finde en bycykel, så er der masser af steder i byen, hvor du kan leje cykler, og du kan faktisk også få en guidet tur og opleve byen på to hjul – se mere på www.bikethebigapple.com

Aktiv ferie er let i New York med bycykler

Tim Clayton/Corbis

Sådan bruger du vandet

Ud for Corney Island ligger en bred sandstrand, hvor du på varme dage kan hoppe i havet og snuppe en svømmetur. Svømmeture kan du tage flere steder i New York, men er du mere til en tur i kajak, så kan du også flere steder langs vandet udenfor Manhattan låne eller leje en kajak og opleve byen på en ny måde.

Hold en Pause med Shopping i New Yorks Hippe Kvater Bushwick

Er du i New York i de kolde måneder, så brug en af byens mange skøjtebaner til at holde formen ved lige – den mest populære ligger ved Rockerfeller Center, men der er også gode i Bryant Park og Central Park.

Aftentur i kajak rundt om Manhattan

Andrew Lichtenstein/Corbis