Find Restauranter på Tenerife

Få lækre fisk og skaldyr på din rejse tl Tenerife – Corbis/All Over Press

Her får du lækker mad på rejsen til Tenerife

Lokale stamsteder, lækre fiskerestauranter, rustikke egnsretter der serveres i solide støbejernsgryder og desserter der (næsten) er værd at dø for.

Oplev nogle af Tenerifes gastronomiske højdepunkter.

Disse to Resturanter servere lækker spansk mad på Tenerife.

Spis på: FISKERESTAURANTEN EL ROCÁS

Lækre knivmuslinger, skrigorange blåmuslinger dryppet med grøn mojo og tiarmede blæksprutter. De lokale kommer her i hobetal, hvilket afslører stedets kvalitet, så vær forberedt på ventetid.

Fiskerestauranten El Rocás ligger i den lille fiskerby San Miguel de Tajao nordøst for lufthavnen. Her er en overdækket terrasse og en lækker, lille stenstrand for enden af vejen, hvis du vil strække benene oven på frokosten.

Læs “Turen Går Til” Anbefaler Hoteller på Tenerife

Find den her: Avenida Callao Hondo 22A, San Miguel de Tajao, 38588 Aríco. Åben Dgl. 12.30-17, ma., ti., fr. og lø. også 19-22.30; sø. 19-21.30; to. lukket.

Spis på: RESTAURANT EL CALDERITO

En gammel, rød jerngryde bliver sat på bordet. I gryden er der kæber af sort pattegris, arvejas, gryderet med ærter eller en kreativ udgave af de allestedsnærværende huevos revueltos, røræg.

Oplev Ikonisk Arkitektur på Tenerife med “Turen Går Til”

Calderito betyder “lille gryde”, og det er sådan, du spiser maden – fra små gryder. Et besøg her er en dejlig, utraditionel måde at prøve mange forskellige traditionelle kanariske retter. Husk at gemme lidt appetit til de lækre desserter.

El Calderito er meget populær, så bestil bord i god tid for at få en vinduesplads og glæde af den flotte udsigt.

Find den her: Carretera Provincial del Norte 130, 38390 Cuesta de la Villa, Santa Úrsula. www.elcalderitodelaabuela.net 

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts