Hvor skal du bo på Tenerife?

“Turen går til” har her samlet tre bud på, hvor du kan bo anderledes under din ferie på Tenerife.

Her finder du et luksushotel, et romantiske pensionat med yogakurser og afslapningsmassage og en restaureret herregård fra 1800-tallet, hvor du kan nyde roen.

Find dit næste feriehotel på Tenerife.

Luksus på Hotel Sandos San Blas

Tag en tur i kajak, læg ansigt og krop til en eksfoliering med olivenolie og havsalt eller besøg en kunstig vulkanhule. Hotel Sandos San Blas Reserva Ambiental er et femstjernet luksushotel beliggende på Tenerifes sydøstkyst.

Læs “Turen går til” anbefaler mad på Tenerife

Hotellet har en erklæret mission: De besøgende skal udover at nyde livet også lære noget om Tenerifes natur og miljø. Det kan de blandt andet gøre i hotellets haver, der udelukkende huser plantearter, der findes her på øerne, eller i det nærliggende naturreservat.

Find det her: Plan Parcial San Blas, 38620 San Miguel de Abona, www.sandos.com

Fred og ro på Ibo Alfaro Hotel Rural

Vil du være god ved dig selv, skal du forære dig selv og familien et par overnatninger på det romantiske landhotel Ibo Alfaro, der ligger på Tenerifes naboø La Gomera. Hotellet er smukt indrettet i en charmerende og nænsomt restaureret herregård fra 1800-tallet. Her er i alt 17 værelser holdt i træ og lyse farver, og vinduerne er en slags balkon med små træbænke, der er perfekte til dagens læsning.

Find det her: Hotel Rural Ibo Alfaro, 38820 Hermigua, www.hotel-gomera.com

Hotel Ibo Alfaro, Tenerife

På La Gomera finder du dale og favrige huse – Alamy/All Over Press

 

Romantik på Pensionat el Sitio

Blomster stritter ud fra klippevæggen. En ujævn stentrappe snor sig fra bolig til bolig i Kanarieøernes mest romantiske pensionat.

På El Sitio afbrydes stilheden kun af bjerggedernes klemtende klokker. Et perfekt sted at slappe af, skrive, læse, tænke, kysse eller sove længe.

Nogle huse er af lavasten, andre hvidkalkede og står i kontrast den mørke klippevæg og planterne, der er intenst forårsgrønne året rundt. I hovedbygningen kan der være musikarrangementer, taichi- eller yogakurser, og afslapningsmassage tilbydes af fysioterapeut.

Oplev Ikonisk Arkitektur på Tenerife

Desuden er der glimrende udsigt over Frontera og El Golfo-bugten. Alle boliger er enkle og lyse med eget køkken og bad. El Sitio ligger tæt ved Tigaday, øens mest livlige by.

Find det her: La Carrera 26, 38911 Frontera, www.elsitio-elhierro.es

About The Author

Jeg har nydt at rejse i rigtig mange lande, og min liste af favorit lande er næsten ligeså lang. Jeg elsker at besøge fantastisk natur, kultur og møde dejligste mennesker på mine rejser. Min kærlighed til verdens have er næsten lige så stor om min kærlighed til at rejse, derfor er mange rejsemål bestemt ud fra lækre strande, flotte koraler og den bedste dykning. Mit yndlingsrejsemål er Indonesien. Jeg elsker at rejse rundt i dette kæmpe land og opleve naturen og befolkningen som altid er meget venlige og gæstfrie. De ser ofte en stor ære i, at vise deres land frem og give deres gæster en god oplevelse med hjem.

Related Posts