Guide til New York

Fem fede Airbnbs i New York

Airbnb er på få år blevet et superpopulært alternativ til hoteller, og især i New York er der penge at spare ved at vælge Airbnb fremfor et hotel. Her får du fem tips til fede Airbnbs i New York, væk fra Manhat...
I Nordamerika er den vilde bjørnebestand på vej op, og hvis du planlægger en rejse til en af de mange naturparker, hvor bjørnene lever, er der gode chancer for at spotte de store bamser. Men, selvom bjørnene ser venlige ud, bryder de sig ikke om, at folk kommer for nær. Hvis du ved, at du skal færdes i et område med bjørne, har vi derfor samlet en række forholdsregler, du bør tage for at undgå sammenstød.

Sådan undgår du at blive angrebet af en bjørn

For nyligt blev et bjørnerigt område i Colorado lukket for offentligheden, fordi bjørnene bliver flere og flere, og turisterne ikke vil stoppe med at tage selfies med dem. Men den slags historier skal ikke stoppe dig i at komme på din drømmerejse, hvis bjørne indgår heri. Vi har samlet en række råd til, hvordan du undgår at blive angrebet af en bjørn.
USA, Florida

Miniguide til FLORIDA

Solskinsstaten i USA har stor tiltrækning på de amerikanske pensionister, men som turist har området også masser af tiltrækningskraft, og du er sikret ærkeamerikanske oplevelser kombineret med solskin.
Californien,

Miniguide til CALIFORNIEN

Californien bliver kaldt for den gyldne stat og ligger på den amerikanske vestkyst. Mange berømte byer og forstæder er en del af Californien, som eksempelvis Los Angeles, San Francisco, San Diego, Hollywood, Santa Barbara og Orange Country, og hvert år rejser mange turister til staten for at holde ferie og gå på opdagelse i byerne.