Tag med ombord på verdens største skib

Mærsk Majestic er verdens største skib. Det er 400 meter langt, 59 meter bredt på midten og rager 75 meter op fra køl til antennespids. Fotograf Gregers Heering var sammen med journalist Kirsten Jacobsen ombord på skibet i 32 dage, mens de sejlede fra Hong Kong til Spanien. Det er der kommet en stor bog ud af fyldt med billeder og interviews fra det enorme skib.

Du kan se nogle af Gregers Heerings billeder af det imponerende skib her, eller du kan også købe bogen her.

About The Author

Andrea Bak

Redaktør på Where2Go. Jeg har det bedst, hvis jeg har minimum to rejser plottet ind i min kalender, for findes der noget bedre end at gå rundt om et hjørne eller opad trappen i en metrostation i en ny by og vide, at det, du ser om lidt, har du aldrig set før? Det synes jeg ikke. Rejser er for mig lig med oplevelser, og jeg holder især af storby- og kulturrejser, hvor jeg kommer hjem mættet af indtryk og med trætte fødder, der trænger til ferie. Mine yndlingsrejsemål er New York, Rom og Thy. Og Dublin og Edinburgh. Og Catalonien og Berlin. Og og og ...

Related Posts