Verden er et overflødighedshorn af smukke og spændende destinationer, som kan gøre det svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Hvert tilvalg medfører automatisk et langt større fravalg. Problematikken går uden tvivl ind under kategorien luksusproblemer, men vi vil alligevel gerne hjælpe dig med at vælge de destinationer, som du skal holde dig fra.

International SOS undersøger sundhedsfaktorer

Vores liste er skrevet på baggrund af en International SOS’ Medical Risk Ratings. International SOS har undersøgt en række forskellige faktorer indenfor sygdom og mulighed for helbredelse. De har eksempelvis undersøgt, hvordan standarden er på lokale lægehuse, billige tandlæger og hospitaler rundt om i verden, samt hvilke alvorlige infektionssygdomme der eksisterer hvor. De lande, som International SOS har placeret i bunden, kategoriseres Extreme Risk. International SOS definerer blandet andet denne gruppe som lande, hvor sundhedspleje og -ydelser er (næsten) ikkeeksisterende.

Heldigvis lever vi en dynamisk verden, hvor intet er hugget i granit. Så betragt vores liste som lande du ikke skal besøge – lige nu.

Libyen

Mali

Burkino Faso

Guinea

Sierra Leone

Liberia

Chad

Den Central Afrikanske Republik

Republikken Congo

Den Demokratiske Republik Congo

Burundi

Zambia

Zimbabwe

Sudan

Sydsudan

Uganda

Eritrea

Somalia

Madagaskar

Syrien

Irak

Yemen

Afghanistan

Kirgisistan

Nordkorea

International SOS Skærmbillede 2015-03-16 kl. 17.06.18

Du kan læse mere om International SOS her.

 

 

About The Author

Related Posts